Gitaarles in Arnhem

Ruime goed ingerichte leskamer bij mij aan huis in Arnhem Noord.

De gitaarlessen in Arnhem zijn op maandag en dinsdag bij mij thuis in Arnhem Noord. Het handige van bij mij thuis les volgen is dat ik al het lesmateriaal bij de hand heb. Ook heb ik  een computer aangesloten op een geluidsinstallatie om muziek te laten horen en naar je te mailen en lesmateriaal direct uit te printen om mee te geven.
Naast gitaarles in Arnhem, geef ik ook gitaarles in Gendt  en Westervoort! Kijk voor meer informatie op die pagina’s.

 

Youssra gitaarles Arnhem
Youssra gitaarles Arnhem

Klik hier voor de locatie in Arnhem Noord en hier voor meer informatie over de gitaarlessen.

Gitaarles in Arnhem Chiel
Chiel gitaarles in Arnhem

Wil je gitaarles in Arnhem? Maak een afspraak voor een proefles!

Bel 026-4438013 of mail edwinmot@gmail.com